Overslaan naar content

Onze Mediatastische voordelen

alles op een rijtje

Werkplezier staat bij ons altijd voorop. Hoewel, als je dan verliest met tafelvoetbal zul je toch echt onder de tafel door moeten kruipen. Niet voor niks hebben we voor de tafeltennis onze eigen VAR ontwikkeld om misverstanden over de uitslag te voorkomen!

Work Hard, play hard

Wij weten als geen ander dat je soms even je hoofd leeg moet maken om een probleem te kunnen tackelen. In onze game room is dan ook altijd wel iemand te vinden!

Momenteel populair:

  • Airhockey

  • Tafelvoetbal

  • Ping-pong

  • Play-seats (race-sim)

De lunch

Geheel verzorgd en zeer uitgebreid! Op een lege maag kun je niet werken, daarom voorzien wij dagelijks in een ruime lunchtafel waar voor ieder wat te vinden is. Op vrijdag worden de specials van de volgende week per poll verkozen...

Niet onbelangrijk

Werk-privé balans

We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt en uitgerust is, omdat we erin geloven dat fysiek en mentaal fitte collega’s het creatiefst zijn en de meeste impact kunnen maken. Door flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken, zorgen we er samen voor dat werken nóg leuker wordt.

Alles geregeld!

Om je werk goed te kunnen doen heb je natuurlijk ook de juiste apperatuur nodig. Je krijgt van ons een laptop (Windows of Mac) tot je beschikking, evenals alle software die je nodig denkt te hebben. Natuurlijk mag je dit thuis ook voor privé doeleinden gebruiken.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat je niet stilstaat in je ontwikkeling. Daarom werken wij met een buddy-syteem, waarbij je wordt gekoppeld aan een collega om van elkaar te kunnen leren. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om kennis op te doen, zoals: inhouse kennissessies, cursussen, vakinhoudelijke boeken bestellen of online training volgen.

It's a match?

Dan krijg je van ons een contract voorstel. Uiteraard met een passend (obv je skills) salaris. Dit salaris staat niet stil, je kan meerdere keren per jaar stappen maken!

Daarnaast betalen we je pensioenpremie en vergoeden we je reiskosten.

Zo zorgen we er samen voor dat jij altijd met een goed gevoel naar je werk gaat.