Stage Design

  • Design
  • Echt, Nederland

Stage Design

Wat ga je doen?

Tijdens je stage bij Mediatastisch krijg je de kans om mee te werken aan verschillende leuke en creatieve projecten. Wij ontwikkelen software op maat en dat betekent dus veel designwerk. De stage bestaat uit het ondersteunen van onze vormgever in het dagelijkse werk; deze opdrachten variëren van week tot week, van het ontwerpen van een volledige huisstijl tot het maken van een nieuwe website. Daarnaast word je betrokken bij interne projecten zoals social media uitingen, portfolio's, brochures en/of werk voor een van onze startups. Uiteraard is er hiernaast ook ruimte voor het maken van een stageopdracht en -verslag. Kortom een heel diverse stage!Wie zijn wij?

Coöperatie Mediatastisch U.A. biedt volledige IT maatwerk oplossingen in de breedste zin van het woord. Zo maken we websites, webshops, web/mobiele apps, ERP-systemen en nog veel meer. Dit doen we voor verschillende klanten: van startups tot multinationals, en van bouwbedrijven tot Europese overheid. Klik hier als je meer over ons wilt weten!


Wat bieden wij?

Mediatastisch is een jong en dynamisch IT bedrijf, met focus voor maatwerk. Tijdens de lunch eten we gezellig samen en doen we een potje tafelvoetbal. Uiteraard krijg je een concurrerende stagevergoeding.

Daarnaast krijg je van ons een externe coach toegewezen die je gaat begeleiden in je stage. De focus zal daarbij liggen op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo zul je, onder andere, drie keer een presentatie voorbereiden en houden tijdens je stage. Hiermee ontwikkel je skills waar je de rest van je leven wat aan hebt.


En wanneer je op zoek bent naar een baan na je studie, dan zijn daar natuurlijk alle mogelijkheden voor!


Functievereisten

Welke skills passen bij deze stage?

  • Je hebt kennis van de Adobe suite (Adobe XD, Photoshop, etc).
  • Je hebt ervaring met het maken van bijvoorbeeld een logo, huisstijl en/of wireframes voor een website (UX).
  • Je kunt goed in teamverband werken.
  • Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn!


Wil je solliciteren?

Klik dan snel op de knop hieronder en stuur je cv en een portfolio naar ons op! We houden van snelheid dus je weet snel of je een stage bij ons kunt lopen.