Skip to content

AI-Model Trainer

Echt, Limburg, Nederland€ 15 - € 15 per uurMiQa

Dit ga je doen

Foto’s, foto’s en nog eens foto’s. Zie jij de verschillen? Ben jij op zoek naar een parttimejob of bijbaan en wil je een bijdrage leveren aan de boeiende wereld van kunstmatige intelligentie? Heb je oog voor detail, kun je secuur werken en zoek je een flexibele baan? Dan zoeken we jou!


Jouw rol als AI-Model Trainer

Om MiQa succesvol toe te passen, hebben we jou nodig. Jij leert onze computer namelijk wat hij straks uit zichzelf gaat herkennen. Moeilijker gezegd: jij traint onze ‘machine learning modellen’. Dit doe je door foto’s te bekijken en details op de foto’s te markeren. Jij spit onze hele database door en markeert elk detail dat je op de foto ziet. En dit alles doe je gewoon vanuit je chille stoel.


Je bent niet vies van aanpakken, want er zijn heel veel foto’s waarop getraind moeten worden. Omdat jij oog voor detail hebt, gaat er geen enkele foto door de machine die niet volledig door jou is gecheckt.


Wij hebben een fijne plek voor je beschikbaar op ons gezellige kantoor in Echt. Om het herhalende werk wat aangenamer te maken kun je tussendoor een potje tafelvoetballen of pingpongen. Verder hoef je geen lunchtrommel mee te nemen, want lunch wordt voor je geregeld. Ook is het ,na je initiële training, mogelijk om grotendeels vanuit thuis te werken.

Over MiQa

MiQa ontwikkelt plannings-, kwaliteitsmanagement en communicatiesoftware, met als doel het organiseren van facilitaire werkzaamheden in hotels en vakantieparken te ondersteunen. Dit doen we door middel van een app en backend, waarin alle informatie samenkomt voor de schoonmaker, teamleider, het management en de opdrachtgever. Wij geloven dat, door alle werkzaamheden in het schoonmaakproces te ondersteunen met technologie, we het werk voor iedereen makkelijker maken en het resultaat beter wordt."A picture paints a thousand words."MiQa’s key feature is een kwaliteitsdetectiemodel dat, met behulp van kunstmatige intelligentie, afbeeldingen van schoongemaakte ruimtes real-time beoordeelt en voorziet van feedback. Kreukels in het bed, een vlek in het toilet, of geen koffie aangevuld? MiQa ziet het.

Makkelijk voor de schoonmaker en makkelijk voor de teamleider. En ook niet onbelangrijk: totaal nieuw en innovatief in de schoonmaakbranche!


MiQa, vernoemd naar lead developer Mika (ons brein achter het algoritme), is een samenwerking tussen startup ontwikkelaar Valette Capital en digital agency Mediatastisch.

Praktische zaken

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je hoeft geen technologie-achtergrond te hebben, wij vinden het vooral belangrijk dat je enthousiast en gemotiveerd bent,

  • Je bent secuur en kunt zelfstandig werken,

  • Je vindt het niet erg om herhalende werkzaamheden uit te voeren,

  • Je hebt een flexibele instelling,

  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.


Wat bieden wij jou?

  • Een aantrekkelijk uurloon van €15,- excl vakantiegeld en vakantiedagen,

  • Een flexibel werkschema, we houden rekening met jouw voorkeuren,

  • Regeling reiskostenvergoeding,

  • Een fijne werkplek met leuke collega’s, dagelijks gezamenlijke lunch en voldoende ontspanningsmogelijkheden (denk aan tafelvoetbal, pingpong en airhockey ;-)),

  • Een leuke “bring a friend” bonus voor elke nieuwe collega die jij binnenhaalt!


Contact

Denk jij dat je degene bent die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk met je cv en motivatiebrief! Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een reactie en weet je of we je zouden willen uitnodigen voor een eerste kennismaking.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen op 085 30 30 766.

Echt, Nederland
€ 15 - € 15 per uur
MiQa

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Echt, Nederland
€ 15 - € 15 per uur
MiQa